Ben je student en ga je verhuizen? Dit zijn de tips

Ben je aangenomen door de universiteit van je keuze? Van harte gefeliciteerd! Nu is het tijd om je spannende, overweldigende en chaotische week door te komen voordat je je intrek neemt in je studentenhuis. De grootste zorg is nu dat je zakelijk verhuist met de Studentenverhuisservice.

Voor iedere student die een verhuisdag is aan leiding, hier zijn niet-stop gelegenheid om hulp te vinden met tips en trucs. Als je eerstejaars, tweedejaars of laatstejaars bent, dan kun je deze bedoelingen en afleidingen voor de verhuisdag kiezen om te genieten van het proces. 

1. Pak je spullen nuttig in

Denk er altijd aan dat te veel inpakken niet nodig of nuttig is. Met meer dan 3 verpakkingen, eindig je in een benauwde, rommelige kamer. Probeer het aantal dozen of tassen tot een minimum te beperken door alleen het essentiële in te pakken. Het is belangrijk om een reeks comfortabele kleren in te pakken, rekening houdend met eventuele formele evenementen die je ook gaat bijwonen. 

Vergeet ook niet de meest gebruikte toilet accessoires mee te nemen, zoals handdoeken, een luchtverfrisser en een föhn als je die gebruikt. Sommige studentenhuisvesters bieden geen beddengoed aan, dus overweeg om te beginnen met kussenslopen en een paar lakens mee te nemen. Overweeg om een Studenten Verhuis Service te huren, om te helpen tijdens de verhuizing. Dit zorgt voor veel minder stress.

2. Draag comfortabele kleding en schoenen

Als u aan het verhuizen bent, zult u veel moeten lopen. Draag dus comfortabele schoenen en katoenen sokken om uw voeten comfortabel te houden. Kleed u ook comfortabel, draag soepele, zachte kleding want u zult misschien een tijdje zitten! Vergeet niet om ook laagjes en warme kleding mee te nemen, omdat u op uw bestemming misschien een ander klimaat aankomt. 

3. Rol je kleding op

Om ruimte in uw tas vrij te maken, rolt u uw kleren op en vouwt u ze niet op. Het oprollen van uw kleding helpt om alles er gemakkelijk in te krijgen. Bovendien kunt u zo gemakkelijker de trui pakken die je wilt hebben, zelfs voordat je ze uitpakt. 

4. Leg je documenten vast

Om de dag te redden, maak je foto’s van je paspoort, universiteit bewijzen en alle andere belangrijke documenten. Upload ze vervolgens naar Google Drive of Dropbox of e-mail ze naar jezelf voor het geval je ook je mobiele telefoon kwijt bent. Maak ook fotokopieën van deze documenten en bewaar ze apart van de originele versie zodat zij veilig zijn bijvoorbeeld in je bureaula.

5. Berg emotionele en waardevolle spullen slim op

Voor zowel kleine als waardevolle spullen moet u uw spullen op een veilige plaats in uw tas opslaan. Sieraden en geld kunnen worden opgeborgen in de vakjes van een pillendoos of eierdoosje. Leg ze ook op een plek die niet te zien is, maar waar u er wel gemakkelijk bij kan. 

6. Bepaal hoe je naar je studentenhuis gaat

Om de stress op de dag zelf te verminderen, moet je nagaan hoe je bij je studentenaccommodatie kunt komen als je op je bestemming bent aangekomen. Zal je het openbaar vervoer moeten nemen, zoals de trein of misschien de bus? Zo ja, zorg er dan voor dat je de dienstregeling en route hebt gecontroleerd voordat je vertrekt. Misschien moeten jouw studentenhuis een specifieke halte gehanteerd worden om het makkelijk te maken als jouw plan is om het openbaar vervoer te nemen?

7. Zorg dat je je spullen labelt

Het zal u tijd te besparen, het is beter om alle dingen die u gebruikt bij elkaar in een doos of tas te pakken en ze elk etiket te geven. Dit lijkt misschien iets kleins, maar je zult blij zijn dat je het gedaan hebt als jij alles gemakkelijk kunt terugvinden! 

8. Maak foto’s met uw familie en vrienden.

Met je familie maak veel foto’s die jouw energie opladen. Na een stressvolle dag op school wil je graag terugblikken op gedenkwaardige momenten met je vrienden, want die zullen je energie weer opladen. Maak ook veel foto’s met je vrienden; het zal leuk zijn om die momenten samen te herinneren.