Buitenschilderijen geven uw tuin kleur

Tuindecoratie bij de vleet. Leuke planten, vazen, potten: mogelijkheden zat. Ook buitenschilderijen kunnen uw tuin kleur geven. Buitenschilderijen zijn er in alle mogelijke maten en kleuren en kunnen dan ook in elke tuin ingepast worden. 

Maatwerk mogelijk met buitenschilderijen 

U kent uiteraard wel een schilderij, maar een buitenschilderij is toch net wat anders. Buitenschilderijen zijn gemaakt op een canvas die tegen weer en wind kan. Hierdoor kan u uw buitenschilderijen steeds buiten laten hangen. Bovendien zijn ze voorzien van een coating. Hierdoor zijn ze UV-bestendig en hebben geen impact op de kleur. Buitenschilderijen behouden hun kleuren gedurende vele jaren en vallen makkelijk schoon te maken. Een nat doekje volstaat om een buitenschilderij te reinigen. Misschien wel het leukste aan een buitenschilderij? U kunt dit type buitenschilderij op maat bestellen. Bij een traditioneel schilderij is dit niet mogelijk, maar op heel wat websites waar u buitenschilderijen kunt bestellen, kan u zelf de afmetingen ingeven. Dit is handig, want zo past uw buitenschilderij altijd perfect in de beschikbare ruimte. Het spreekt voor zich dat hoe groter u uw schilderij bestelt, hoe duurder het werk wordt. 

Duizenden foto’s beschikbaar

Wat u op uw buiten schilderij laat vereeuwigen? Wel, de keuze is enorm. Elke foto kunt u in principe op uw buitenschilderij laten drukken. Zolang de resolutie maar voldoende is, kunt u al uw favoriete foto’s laten drukken. Van een prachtig strand tot een berglandschap of uw huisdier. Er zijn duizenden stockfoto’s, maar u kunt ook uw eigen foto uploaden. Dit kost niet meer en u heeft op deze manier een uniek werk in uw tuin. Een buitenschilderij doet het trouwens ook uitstekend in een veranda, bij een poolhouse of bevestigd aan een tuinhuis. De mogelijkheden met buiten schilderijen zijn enorm

Een eyecatcher waar u maar wil 

Een kleurrijk exemplaar of eerder een minimalistisch buitenschilderij? Alles kan. Er zijn verschillende afwerkingsvormen en ook meerdere frames zijn verkrijgbaar. Zo kan u bijvoorbeeld uw buitenschilderij van en houten frame laten voorzien of opspannen met rekkers. Van eerder een klassieke uitstraling tot lekker stoer, al snel vormt uw buitenschilderij een eyecatcher in uw tuin. 

Bent u op zoek naar tuindecoratie en mag het eens wat anders zijn dan een pot en een plant? Bekijk dan zeker eens wat buitenschilderijen. U vindt er heel wat. Ga in zee met een specialist en sla je slag.