Het Redstone House is omringd door natuurlijke schoonheid

Dit moderne fort van een huis, gebouwd op een heuvel in Binnen-Mongolië, is een geweldige toevoeging aan de omringende natuurlijke schoonheid.

Geïnspireerd door de omringende gloed tijdens perioden met zonovergoten ochtendlicht, is deze postmoderne woning ontworpen met de werkelijke richting van het zonlicht als richtlijn. De structuur zelf is ook gebaseerd op traditionele Chinese architectuur en bestaat uit meerdere stenen ‘doosachtige’ compartimenten, die met elkaar zijn verbonden door een reeks stenen gangen.

De boxen variëren in grootte en functie, inclusief ruimtes om te dineren, voor slaapkamers, woonruimtes en entertainmenthubs. Het algehele effect is dat van een geïsoleerd ruimtestation, met grote glaspanelen die tussen de stenen muren doorlopen om een ​​prachtig uitzicht op het omliggende kale Mongoolse platteland te tonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*