Ongedierte aanpakken doe je zo

Je huis proper houden is op zich vrij eenvoudig. Met de nodige producten en voldoende tijd krijg je elke vloer, kast en kraan snel terug blinkend schoon. Maar wanneer er ongedierte in of rondom je huis voorkomt, is het heel wat moeilijker om dit tegen te gaan. Of het nu om ratten, mieren, kakkerlakken, vliegen, wespen of zilvervisjes gaat, deze beestjes zijn moeilijk te bestrijden en ze komen vaak hardnekkig terug. Gelukkig kun je je wapenen tegen deze plaagdieren!

Preventie en bestrijding

Wanneer je merkt dat ongedierte de weg naar jouw huis gevonden heeft, maak je er best snel werk van om hier korte metten mee te maken. Via ongediertebestrijding krijg je snelle en efficiënte hulp om op een discrete manier van je ongewenste bezoekers af te geraken.  Wanneer je ongediertebestrijding contacteert, komt er zo snel mogelijk een specialist naar je thuis om te kijken op welke manier jij het best en het snelst geholpen kunt worden. Deze expert is opgeleid om op een professionele manier komaf te maken met plaagdieren, en houdt hierbij rekening met de geldende wet- en regelgeving. Uiteraard wordt hierbij veel aandacht besteed aan de veiligheid voor de mens en het milieu. Wanneer je van het ongedierte verlost bent, zal deze specialist inzake ongediertebestrijding nog samen met jou bekijken hoe je kunt vermijden dat deze (of andere) vervelende beestjes terugkomen. 

Grote ruimten desinfecteren

Heb je last van muizen, vliegend ongedierte of andere plaagdieren in een grote ruimte, zoals een silo, een magazijn, een schip of een container? Dan is het belangrijk om meteen grondige maatregelen te treffen. De meest efficiënte manier om binnen zo’n plek ongedierte te bestrijden, is door gebruik te maken van fumigation. Fumigation, of begassing, maakt gebruik van een gifgas voor de curatieve behandeling van goederen die zich in een silo, een magazijn of dergelijke bevinden. Natuurlijk wordt deze manier van ongediertebestrijding alleen maar toegepast door opgeleide professionals met een brede internationale ervaring. Ze zijn het gewend om import- en exportgoederen te behandelen tegen ongedierte, maar ook om musea, industriële gebouwen, transportmiddelen en woningen te ontdoen van ongewenste plaagdieren. Na de fumigation wordt de behandelde ruimte nagekeken op schadelijke gassen en dampen, zodat de veiligheid van iedereen gewaarborgd kan blijven.

Beschadigde meubels?

Sommige beestjes zijn niet alleen irritant en onhygiënisch, ze brengen ook schade aan. Denk hierbij maar aan houtworm, spinhoutkevers en dergelijke. Deze houtaantastende insecten kunnen grote schade toebrengen aan je meubels, wat je natuurlijk ten alle kosten wil vermijden. Wanneer deze insecten de weg naar je huis gevonden hebben, zal je expert inzake ongediertebestrijding gebruikmaken van SO2F2-gas. Dit gas zorgt ervoor dat alle insecten, in elk levensstadium, gedood worden. Hierdoor is er maar 1 behandeling nodig om je kostbare meubelstukken te vrijwaren van deze houtaantastende insecten.