Richt je huis in voor een frisse start het aankomende jaar! 

2023 is bijna aangebroken en het is tijd voor veranderingen – te beginnen met de inrichting van je huis! Of je nu op zoek bent naar een complete revisie of gewoon je woonruimte wilt opfrissen, de juiste meubels kunnen helpen een rustige maar gezellige sfeer te creëren.

Lees verder voor meer informatie over enkele van de beste en meest praktische meubelstukken die je zullen helpen je huis dit jaar een frisse start te geven!

De juiste bank

Niets verbindt een woonkamer beter dan een comfortabele bank. Maar vergeet bij het kiezen van de juiste niet hoeveel ruimte je hebt en hoe vaak je van plan bent hem te gebruiken. Als je in een compact appartement woont, kies dan voor een loveseat zonder armen of een klein bankstel in plaats van een grote bank die onnodig vloeroppervlak inneemt. En als je iets zoekt dat bestand is tegen dagelijks gebruik door vrienden en familie, ga dan voor duurzame stoffen als leer of fluweel. Welke stijl je ook kiest, zorg ervoor dat hij comfortabel genoeg is om op te loungen en toch stijlvol genoeg om bij je andere meubels te passen.

Een salontafel voor dubbel gebruik

Waarom zou je genoegen nemen met een saaie en inspiratieloze salontafel als je je woonkamer echt kunt opfleuren met een tafel die dubbel werk doet? Woonwinkel Cruquius biedt een fantastisch assortiment tafels die zowel opbergruimte bieden voor bijvoorbeeld dekens, bordspellen en andere voorwerpen als een aantrekkelijk middelpunt zijn. Zo kun je tijdschriften en afstandsbedieningen uit het zicht opbergen – totdat je ze weer nodig hebt. Bekijk dus zeker wat Cruquius te bieden heeft aan salontafels en meer als je wilt dat je woonkamer persoonlijkheid heeft en toch enkele praktische problemen oplost!

Een accentstoel die knalt

Iedereen houdt van een kamer die warm, uitnodigend en knus aanvoelt. Maar hoe kun je dit bereiken zonder dat het te druk of rommelig aanvoelt? Accentstoelen zijn het antwoord! Niet alleen voegen ze vrolijke kleuren of interessante texturen toe aan je kamer – ze nemen ook niet te veel ruimte in beslag. Je kunt zelfs stoelen vinden met leuke details als “kuifjes”, spannende patronen en houten poten die het verschil maken voor een unieke uitstraling. En laten we het comfort niet vergeten – waarom zou je je nieuwe accentstoel niet combineren met een oversized kussen of deken, zodat je je heerlijk kunt opkrullen, ongeacht de tijd van het jaar? Wie weet wordt het wel de sterattractie van je huis!

Conclusie

Nu je weet welke soorten meubels het meest geschikt zijn om een rustige maar gezellige woonsfeer te creëren, hoef je alleen nog maar te gaan winkelen bij Happy Home meubels! Neem deze week de tijd om stukken te vinden die leven in je huis brengen en tegelijkertijd ontspanning en gemoedsrust bevorderen. En vergeet niet – hoewel het inrichten van je huis hard werken is, maakt de beloning aan het eind het allemaal de moeite waard! Op 2023 met good vibes in je vers ingerichte woonruimte!