Souterrain woning aan de straatkant, zo creëer je extra privacy

Heb je een souterrain woning en woon je aan een drukke straat en zou je graag meer privacy willen? Met rolluiken zorg je voor extra privacy en is je woning extra beschermd tegen inbrekers. Wil je weten met welke zonwering je extra privacy kunt creëren? Lees snel verder!

Rolluiken

Met een souterrain woning aan de straatkant, heb je veel kans op binnen gluurders. De ideale oplossing hiervoor is zonwering op maat. Met rolluiken kun je de ruimte in huis volledig verduisteren en creëer je extra privacy. Deze zonwering heeft een isolerende werking, wat niet alleen goed is het milieu maar ook voor je portemonnee. Tijdens de warme zomerdagen houd je de warmte tegen en in de koude wintermaanden houd je de kou juist buiten. Zo heb je in alle seizoenen van het jaar profijt van jouw zonwering. Wist je dat rolluiken ook geluidswerend zijn? Dat is super fijn voor wanneer je aan een drukke straat woont!

Screens

Veel daglicht in huis willen we allemaal, maar binnen gluurders hebben we liever niet. Screens zijn een vlakhangende zonwering, wat ze geschikt maken voor ramen aan de straatkant waarbij er geen ruimte is voor een uitvalscherm. Daarnaast hebben ze een luxueuze en stijlvolle uitstraling. Met deze zonwering houd je niet alleen de zon en warmte tegen, maar behoud je ook het zicht naar buiten toe. Zo, nu kun jij eens ongegeneerd naar buiten kijken en zien welke mensen er allemaal langs jouw huis paraderen. Hoe groot of klein je raampartijen ook zijn, deze zonwering wordt volledig op maat gemaakt. Met onze meet- en montageservice ben je verzekerd van maatwerk. Laat het echte werk maar aan de professionals over!

Houten jaloezieën

Je kunt ook meer privacy creëren met mooie raamdecoratie. Houten jaloezieën zijn stijlvolle raamdecoratie en zijn echte blikvangers in huis. Met deze raamdecoratie oogt jouw interieur modern en sfeervol. De houten jaloezieën kun je helemaal naar eigen wens samenstellen. Je kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en kleuren. Kom je er niet uit? Bij ons kun je gratis kleurstalen aanvragen, dat maakt het kiezen nog makkelijker! Wist je dat je de houten jaloezieën ook elektrisch kunt bedienen? Met één druk op de knop maak je korte metten met binnen gluurders!

Shutters

Shutters zijn veelzijdige raamdecoratie en zorgen niet alleen voor extra privacy, maar ook voor één geheel in iedere ruimte. Deze raamdecoratie biedt door de vele opties, houtsoorten en kleuren een uitkomst in ieder interieur. De hoeveelheid lichtinval en privacy kun je zelf bepalen door de lamellen gemakkelijk in de gewenste positie te kantelen. Wat wil je nog meer?