Strakke lijnen en neutrale kleuren: dit moderne huis is om van te smullen

Er is geen kussen misplaatst in dit strakke, moderne huis in Toronto. Het huis is ontworpen door de plaatselijke studio Cecconi Simone en heeft een oppervlakte van bijna 800 vierkante meter. Het is ontworpen in een schone, neutraal-liefdevolle stijl – opzettelijk stil en ingetogen om op te gaan in de buurt met huizen uit het begin van de 20e eeuw. De naam? Lawrence Park Residence.

De architecten wilden een ruimte creëren die eigentijdse elegantie belichaamde, waar zelfs de kleinste details – verborgen luchtkanalen, geen schotten – de lucht van een scherpe uitgestrektheid geven. Vanaf de ingang komt een met kunst gevulde gang uit naar de glanzende, geheel witte keuken en een familiekamer met dubbele hoogte, waar een enorme glazen wand uitkijkt op de achtertuin, de patio en het zwembad.

Een zwevende trap aan de zijkant leidt naar de ingetogen mastersuite en naar de kinderkamers boven. Beneden blijven de voorzieningen komen in de vorm van spa-achtige kleedkamers voor het zwembad, een fitnessruimte, een thuisbioscoop, een klimaatgestuurde cantina en een ‘muziekkamer’ met plankenwanden vol vinylplaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*