Vakantie vieren in stijl: dit is de Muraka Underwater Hotel Suite

Mensen met een fobie van water moeten maar doorklikken, want ’s werelds eerste onderzeese hotel staat op het punt te openen op de Malediven. We hebben het over de grootse opening van Muraka, een unieke hotelsuite op de Malediven waar je 16 meter onder water verblijft.

Onderwater hotel

Onder de oppervlakte van de Indische Oceaan vind je een volledig geïntegreerde woon-, eet-, amusements- en slaapruimte, een ruimte waar je ongehinderd uitzicht hebt op al het zeeleven dat voorbijgaat. De luxe suite is in november geopend en maakt plaats voor een volledig onderwaterrestaurant voor alle gasten die in het resort verblijven. Er is een verzameling zwembaden, spa-behandelingen en meer ontspannende activiteiten om aan deel te nemen terwijl je geniet van de natuurlijke schoonheid van de diepblauwe zee.

Dat gezegd hebbende, kost het je wel een flinke duit, zo meldt Architectural Digest. Het starttarief is namelijk 50.000 dollar per nacht. Toch is dit een once in a lifetime ervaring en je ultieme kans om in slaap te vallen terwijl Nemo voorbij zwemt.