Combineer design en comfort en maak van jouw huis een echte thuis!

Wanneer je je eigen huis inricht, wil je dat alles tot in de puntjes klopt. Je wil dat je woning klasse uitstraalt en je een luxe gevoel geeft. Natuurlijk heb je niks aan design wanneer je je er niet comfortabel in voelt. Meubels die zowel luxueus als comfortabel zijn, zijn dan ook degene waar jij naar op zoek moet gaan.

Luxe leefkeuken

Keukens bevinden zich niet langer in een verbannen hoekje van je huis, integendeel. Als je nu een keuken plaatst, ga je voor een tijdloze leefruimte die zich in het centrum van je woning bevindt. Je keuken is de plek bij uitstek waar iedereen samenkomt. Je wil dan ook dat ze perfect is. Keukens in moderne, luxueuze woningen dienen maatwerk te zijn. Zowel wanneer het op de kastjes aankomt als wanneer het om jouw wensen gaat. Of je nu voor modern, tijdloos of klassiek wil gaan, jouw keuken kan op maat gemaakt worden. Jij bepaalt de afmetingen, materialen en alle andere opties. Laat je hierbij begeleiden door keukendesigners die schoonheid combineren met functionaliteit en kwaliteit.

Design keukens waar je je thuis voelt

Je keuken dient meer doelen dan enkel koken en eten. Het is de ontmoetingsplek voor je gezin, familie en vrienden. Dat maakt dat je keuken zeker luxueus mag zijn, maar ook zeker gezellig en comfortabel moet aanvoelen. Door enkele kleine ingrepen kan je je keuken zo laten ontwerpen waardoor iedereen er zich meteen thuis voelt. Een kookeiland zorgt bijvoorbeeld voor instant gezelligheid, omdat je gezelschap zich bij jou kan zetten terwijl jij bezig bent met je mise-en-place. Je kan ook opteren om een zitbank te integreren in jouw kookeiland, dat is meteen zo comfortabel!

Kleine aanpassingen met een groot resultaat

Een designkeuken herken je aan zijn subtiliteit. Denk hierbij maar aan een zuivere belijning, warme lichtelementen en oprechte eenvoud. Jouw keukendesigner kan je hierbij adviseren.

Comfortabele design bureaustoel

Niet alleen in je keuken verwacht je comfort en luxe. Ook op je bureau, die andere plek in huis waar je veel tijd doorbrengt, is dit een must. Wanneer je op zoek bent naar een ergonomische bureaustoel, bekijk dan zeker het aanbod van Interstuhl. Deze bureaumeubelen zijn mooi vormgegeven en zijn dan ook degelijke bureaustoelen waarbij ergonomie en zitcomfort centraal staan. Interstuhl is een Duits familiebedrijf met meer dan vijftig jaar ervaring. Zij hebben dus de nodige kennis om te weten aan welke normen een degelijke bureaustoel moet voldoen. Wanneer je kiest voor Interstuhl, kies je voor degelijkheid, veiligheid en schoonheid.