Jouw huis personaliseren met je eigen maatwerk spiegel

Een huis moet als een thuis voelen. Dit lijkt op het intrappen van een openstaande deur, maar toch is dit bij lang niet iedereen het geval. Mis je ook sfeer in jouw huis? Dan wordt het de hoogste tijd om hier verandering in te brengen. Een sfeervol huis zorgt er namelijk vanzelf voor dat jij je meer thuis gaat voelen. En hoe kan dit nou beter dan door een persoonlijk tintje aan jouw interieur te geven. Er zijn tegenwoordig verschillende manieren om jouw woning te personaliseren. Zo kun je jouw woning onder meer personaliseren met een spiegel op maat.

Waarom een spiegel?

Iedere Nederlander heeft een spiegel in de badkamer en daarnaast hangt er ook geregeld een spiegel op het toilet. We zien tegenwoordig echter ook steeds vaker een spiegel terug in een woonkamer of keuken. Door een spiegel op te hangen zorg je allereerst voor een ruimtelijker gevoel. Een ruimte lijkt namelijk een stuk groter wanneer er een spiegel in hangt. Daarnaast is een spiegel ideaal om te kijken of jij er nog enigszins toonbaar bij loopt. De voornaamste reden om voor een spiegel te kiezen is echter omdat jij jouw huis een stuk persoonlijker maakt met deze wanddecoratie.

Laat een spiegel op maat maken

In mening interieur keert tegenwoordig een spiegel terug. Het is dus ook niet gek dat je in veel woonwinkels allerlei verschillende spiegels terugziet. Spiegels zijn te koop in allerlei vormen en maten en daarnaast kun je voor verschillende lijsten kiezen. Een spiegel met een standaard maat is echter niet geschikt voor ieder interieur. Heb je een grote wand? Dan zoek je waarschijnlijk een grote spiegel. De kans bestaat dat je nergens een spiegel vindt die aan jouw verwachtingen voldoet. Dit betekent echter niet dat je een spiegel maar uit jouw hoofd moet zetten. Nee, want je kunt ook een spiegel op maat laten maken. Dit maakt dat er voor iedere woning een geschikte spiegel verkrijgbaar is.

Vervang de lijst van jouw spiegel

Heb je reeds een spiegel, maar is de lijst hiervan behoorlijk beschadigd? Of valt deze zelfs bijna uit elkaar? Dan besluit je mogelijk om een nieuwe spiegel te kopen. Dat kan, maar nodig is het niet. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om de oude lijst te verwijderen en deze ter vervangen door een nieuwe. Lukt het je niet om een passende lijst te vinden? Geen probleem, want je kunt een lijst op maat laten maken. Op deze manier kun je jouw oude spiegel een tweede leven geven. En bovendien ben je vaak een stuk goedkoper uit dan wanneer je een nieuwe spiegel koopt.