Meer comfort in je eigen tuin

Alleen maar in de tuin werken is niet leuk, je wil er namelijk een plaats van maken waar je ook kunt genieten. Zorg er daarom voor dat je leuke meubels in de tuin plaatst zodat de tuin uitnodigend is om in te genieten. Er zijn genoeg mogelijkheden te bedenken, maar misschien heb je je er nog niet in verdiept. Daarom is het tijd om de tips door te nemen, zodat jij weet wat er mogelijk is en dan kun je kijken wat er aan je wensen voldoet. Maar ook moet het mogelijk zijn in je eigen tuin natuurlijk.

Terras in de schaduw

Heb jij mooie bomen die al veel schaduw geven in je eigen tuin? Dit is dan vaak een mooie blikvanger en daar kun jij gebruik van maken! Wat schaduw, lichtjes in de bomen en natuurlijk: mooie tuinmeubels. Je zou een paar mooie tuinstoelen kunnen kopen en een leuke tafel. Deze plaats je dan onder de boom en zo word je al veel meer uitgenodigd om in de tuin te zitten. Ook al is het wat warmer en schijnt de zon volop, je kunt hier toch relaxen in de schaduw en met een zacht briesje.

Meer privacy

Vanzelfsprekend is het niet dat je in je eigen tuin altijd veel privacy hebt. Soms grenst de tuin direct aan de buren en is er geen schutting geplaatst. Hoe los je dit dan op? Je kunt dan altijd een heg plaatsen en als het dan goed dicht is gegroeid kun jij kijken welke leuke loungesets er geplaatst kunnen worden. Een leuke bank met wat kussens, of een enkele wicker tuinstoelen rond een gezellige tuintafel, het kan allemaal. Met wicker creëer je zelfs die Zuiderse sfeer.

Rust en gezelligheid

Met de mooie loungesets kun je heerlijk tot rust komen in je eigen tuin. Het brengt comfort van binnen naar buiten. Als je voor een bank kiest, dan kun je languit relaxen en dan zal je daar de zomeravonden ook vaak doorbrengen. Veel mensen denken bij een tuin vaak dat ze aan het werk moeten zijn, maar er is veel meer mogelijk! Gun jezelf ook een moment om even te ontspannen, je hebt het namelijk ook nodig. Al is het iedere dag maar even, een boekje lezen, een puzzel maken, of gewoon even je ogen dicht. Natuurlijk kun je ook rustig om je heen kijken en genieten van wat je al voor elkaar hebt gekregen en nieuwe plannen bedenken. Het wordt vanzelf je eigen plek en de tuin ziet er ieder seizoen weer anders uit, geniet ervan!