De mooiste kerstcadeaus voor de interior design lover

De lichtjes schitteren in de straten en de feestdagen komen eraan! Ben jij een van die mensen die zich helemaal verheugt op de gezelligste maand van het jaar? Mag het voor jou met kerst nét dat tikkeltje meer zijn? Een beetje meer luxe dan anders? Een beetje meer je ne sais quoi voor in het interieur? Wat meer glamour in huis? Dan zit je bij dit kerstartikel voor interior design lovers goed. 

Afrikaanse warmte in je interieur

Speelt het deuntje van jingle bells al sinds eind oktober in je hoofd en licht je vanbinnen helemaal op bij het zien van al die kerstversiering en gezelligheid in de straten? Dan weet je het wel zeker: jij hebt de ‘christmas fever’ al vroeg te pakken. En mag het niet nét wat meer zijn dit jaar? Een beetje extra gezelligheid en warmte tijdens deze toch wel donkere periode van lockdowns en maatregelen? Dat vinden wij ook. Houd je dus zeker niet in en verwen je naasten met dat hartverwarmende kerstgevoel. En hoe doe je dat beter dan met prachtige cadeaus onder de kerstboom? Ben je op zoek naar een cadeau waar elke interior design lover’s hart van overstroomt van blijdschap? Zo leuk dat je de cadeaus bijna voor jezelf zou willen houden? Neem dan eens een kijkje naar de Baobab Collection. Opgelet, de kans is groot dat je niet aan deze heerlijke kaarsen kan weerstaan. Je vindt er de meest elegante geurkaarsen en aroma’s met Afrikaanse toets, die in elk interieur passen waar warmte, blijdschap en gezelligheid centraal staat. 

Rustgevend Scandinavisch design

Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor iemand die meer van Scandinavisch design houdt? Natuurlijke kleurtinten, zachte materialen en modern design? Snuister dan eens rond bij de collectie van ferm LIVING. Wedden dat je meteen vindt wat je zoekt? Van prachtige, kwaliteitsvolle dekens tot muurdecoratie met die typisch Scandinavische look waar je maar niet genoeg van krijgt? Deens design, maar ook Zweedse lichte materialen? Je hoeft er niet standaard voor naar IKEA te hollen, waar alles in grote oplagen wordt gemaakt en je al gauw met hetzelfde thuis komt als je buurman. Nee, wanneer je een echt uniek Scandinavisch kerstcadeau wil bezorgen dat je bovendien nauw aan het hart ligt, dan vind je hier zeker een geschikt cadeau.